Allstar - Legendy a Citronada show

all stars legendy

Bývalí slovenskí hokejisti a osobnosti sa predstavili 30. apríla 2023 na Zimnom štadióne v Banskej Bystrici na exhibícii „All Star legendy“ pod taktovkou Citronády Richarda Lintnera

„Citronáda je talk show, ale prišiel čas, aby sme menej hovorili a viac našim fanúšikom predviedli priamo na ľadovej ploche. Preto som zorganizoval túto veľkolepú hokejovú exhibíciu,“ vysvetľuje Richard Lintner.

Fanúšikovia videli  hokejový zápas, súťaže zručností aj špeciálnu streľbu z bufetu. Kapitánmi tímov boli herci Marek Fašiang a Filip Tůma.

Súpiska na podujatie All Star legiend (pred draftom)

M. Fašiang, F. Tůma (kapitáni) – M. Šatan, P. Bondra, Ľ. Višňovský, Marián Hossa, J. Lašák, Ž. Pálffy, M. Handzuš, P. Eliáš, T. Surový, T. Kopecký, L. Nagy, A. Podkonický, Ľ. Sekeráš, P. Pucher, M. Bartovič, Marcel Hossa, R. Pavlikovský, R. Staňa, J. Stümpel, R. Zedník, Ľ. Vajc, A. Sekera, R. Petrovický, I. Majeský, B. Radivojevič, O. Haščák, M. Uram, J. Pardavý, M. Škrtel, R. Vittek. Tréneri J. Filc a F. Hossa

„Ľudia vo finále na vlastné oči videli, či sa dá dať z bufetu gól do prázdnej bránky, alebo nedá. A to aj v podaní extra strelca Juraja Slafkovského, ktorý na olympiáde metaforicky z bufetu gól dal. Z bufetu sa totiž normálne nedajú góly dávať. Nebolo je to nijako pripravené,“ prezradil Richard Lintner. Napokon z bufetu dal dva góly Marián Hossa a jeden Miroslav Šatan. Ani raz sa nepresadili Michal Handzuš s Petrom Bondrom.

Súťaž s názvom korčuliarska revue s nákupnými vozíkmi sa skončila nerozhodne, najtvrdšiu strelu preukázal tím Tůma v zložení Andrej Sekera, Marcel Hossa a Ivan Majeský. V streľbe ponad autá, resp. popod autá sa darilo tiež tímu Tůma, keď skórovali Bondra, Staňa, Surový a na opačnej strane iba Handzuš. V súťaži dvojíc korčuľujúcich na brankára boli úspešnejší Fašiangovci 4:2 a zostrelili aj viac terčov, lenže Ľubomírovi Višňovskému stačili štyri pokusy na štyri zostrelené terče, takže sa stal suverénom tejto disciplíny. V streľbe z bufetu vyhral vďaka Mariánovi Hossovi tím Fašiang.

Zaujíma vás čo robíme?

Neváhajte a kontaktujte nás na našom telefónnom čísle

+421 949 388 849